Doorgaan naar inhoud

M8 bouten voor montage schermen

In sommige gevallen passen de universele schroeven/bouten of moeren niet op uw scherm. Dit komt doordat diverse merken hun nieuwe schermen voorzien hebben van M8 bouten in plaats van M4 bouten. Bijvoorbeeld diverse Samsung LED QLED schermen hebben een gatenpatroon met een M8-voorbereiding. Dit komt voornamelijk voor bij televisies met een VESA-maat van 200x200mm.

Advies M8 bouten

Indien u niet weet welke bouten u nodig hebt voor uw scherm, adviseren wij u om de handleiding van uw scherm te raadplegen. In de handleiding staat over het algemeen welke bouten u nodig hebt. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan voor u nagaan welke oplossing het beste is voor uw scherm.

Naast het vragen om advies, kunt u bij TVbeugels.nl ook een set M8 bouten bestellen. U dient wel na te gaan of de beugel geschikt is voor M8 bouten. Als u hierover twijfelt, neemt u dan contact met ons op. Onze klantenservice kan u adviseren met betrekking tot het vinden van de geschikte muurbeugel.

- 20 mm M8 bouten voor scherm montage aan TV beugel
- 30 mm M8 bouten voor scherm montage aan TV beugel
- 40 mm M8 bouten voor scherm montage aan TV beugel
- 50 mm M8 bouten voor scherm montage aan TV beugel

Te lange bouten

Vrijwel alle producten worden geleverd met opvulringen. Het kan namelijk voorkomen dat de bouten die bij een beugel worden geleverd, te lang zijn voor uw scherm. Wanneer u de opvulringen gebruikt, is dit probleem snel verholpen.

M8 bouten bestellen TVbeugels.nl

Wilt u M8 bouten bestellen voor uw scherm? Bestel deze dan eenvoudig via TVbeugels.nl.
Naast het bestellen van bouten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het bestellen van een geschikte muurbeugel, plafondbeugel of vloerstandaard. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of meer informatie willen over de verschillende bouten, neemt u dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl

Overzicht van m8 bouten en schroeven