Doorgaan naar inhoud

Plafondbeugels voor in de horeca

Plafondbeugels zijn een uitstekende oplossing voor de horeca, waar ruimte en flexibiliteit essentieel zijn. Ze bieden een veilige en efficiënte manier om televisies en schermen op te hangen, waardoor kostbare vloer- en wandruimte vrijkomt. Dit is ideaal voor restaurants, bars, cafés en andere horecagelegenheden waar een aangename kijkervaring voor klanten belangrijk is.

Voordelen van Plafondbeugels in de Horeca

 1. Ruimtebesparing:

  • Door televisies aan het plafond te bevestigen, blijft waardevolle ruimte vrij voor tafels, stoelen en decoraties. Dit zorgt voor een efficiëntere indeling van je horecagelegenheid.
 2. Flexibele Kijkmogelijkheden:

  • Plafondbeugels zijn vaak draaibaar en kantelbaar, waardoor je de kijkhoek eenvoudig kunt aanpassen. Dit is perfect om ervoor te zorgen dat alle gasten, ongeacht waar ze zitten, een goed zicht op het scherm hebben.
 3. Verbeterde Beleving:

  • Of het nu gaat om het uitzenden van sportevenementen, nieuws, of promotionele inhoud, een goed geplaatste TV verhoogt de klanttevredenheid en kan de verblijfsduur van gasten verlengen.
 4. Veiligheid:

  • Plafondbeugels zijn stevig en veilig, ontworpen om zware televisies te dragen en te voorkomen dat ze omvallen of beschadigd raken. Dit is essentieel in een drukke omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

Waarom Kiezen voor Plafondbeugels van TVBeugels.nl?

Bij TVBeugels.nl bieden we een breed scala aan plafondbeugels die perfect zijn voor de horeca. Onze beugels zijn gemakkelijk te installeren en compatibel met de meeste TV-modellen. Hier zijn enkele van onze topmodellen:

 • Wolff Mount TVB-67: Een robuuste dubbele plafondbeugel met kantelmogelijkheden, ideaal voor 2 grotere schermen.
 • NewStar FPMA-C200: Een veelzijdige en betaalbare optie voor middelgrote televisies, met een strak en professioneel ontwerp.
 • Wolff Mount TVB-43: Een flexibele beugel die zowel kantelbaar als zwenkbaar is, waardoor optimale kijkhoeken mogelijk zijn.

Met onze plafondbeugels kun je de perfecte opstelling creëren die bij jouw horecagelegenheid past, waardoor je klanten keer op keer terugkomen voor de ultieme kijkervaring.

Conclusie

Investeren in plafondbeugels voor je horecaonderneming is een slimme zet om zowel de functionaliteit als de esthetiek van je ruimte te verbeteren. Bezoek TVBeugels.nl voor de beste plafondbeugels die voldoen aan al jouw wensen en eisen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice.