Doorgaan naar inhoud

Anti diefstal tv-beugel

Bent u op zoek naar een vergrendelbare tv-beugel? Zoekt u dan niet verder. U vindt bij TVbeugels.nl diverse beugels die vergrendel baar zijn. Het grote voordeel van een vergrendelbare tv-beugel is dat het scherm niet van de muur kan vallen. Daarnaast wordt de televisie beschermd tegen diefstal en vandalisme. Wilt u een televisie ophangen in een openbare ruimte, een kantoor, een hotel of gewoon thuis? Zorg er dan voor dat de televisie stevig aan de muur komt te hangen met een vergrendelbare tv-beugel.

Extra vergrendeling

Een vergrendelbare tv-beugel is niet alleen zeer geschikt om diefstal of vandalisme te voorkomen. Ook wanneer u thuis kinderen hebt, is een vergrendelbare beugel een goede oplossing. Bij sommige tv-beugels hangt het scherm aan de beugel. Hierdoor kan deze per ongeluk van de beugel afgestoten worden. Met de vergrendelbare beugels uit ons assortiment kan dit niet gebeuren. Daarnaast heeft TVbeugels.nl een tv-beugel in het assortiment waar u eventueel ook een slot aan kunt bevestigen. Hierdoor is het onmogelijk om de televisie van de muur te halen.

Anti-Diefstal muurbeugel voor thuis of op beurzen


Hieronder ziet u enkele populaire vergrendelbare tv-beugels:

TV caravan

Caravan camper beugel

Uiteraard is het op vakantie ook prettig om televisie te kunnen kijken! Maar u wilt natuurlijk niet dat het scherm van de wand van de caravan afvalt tijdens het rijden. Ook voor deze situatie adviseren wij om een vergrendelbare caravan beugel te gebruiken. Zo kunt u het scherm vastzetten en voorkomt u dat het scherm van de beugel valt.

Advies tv-beugel

Weet u niet welke vergrendelbare tv-beugel u nodig hebt? Of hebt u vragen over ons assortiment tv-beugels? Neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur graag telefonisch te woord via 088 112 0500. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl.