TVbeugels.nl heeft een ruime keuze aan tv vloersteunen. Deze vloersteunen zijn geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Wilt u een verrijdbare vloerstandaard? Of zoekt u een stevige vloerstandaard die niet verplaatst hoeft te worden? Bij TVbeugels.nl bent u aan het juiste adres. Wilt u een vloersteun bestellen? Wacht niet langer en bestel een kwalitatieve vloerstandaard via TVbeugels.nl.

TV standaard van diverse merken

Wij hebben tv vloersteunen van diverse merken. Zo hebben wij een relatief goedkope tv standaard van ons eigenmerk WOLFF MOUNT maar ook andere merken. Hieronder ziet u een overzicht van alle merken in ons assortiment,

  • WOLFF MOUNT
  • Vogel’s
  • NewStar

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tv standaard? Zoek niet verder en bestel via TVbeugels.nl een vloerstandaard.

Verschillende functies

De vloersteunen uit ons assortiment komen in verschillende uitvoeringen. Wanneer u een vloersteun gaat uitzoeken, is het belangrijk om u eerst af te vragen wat voor tv standaard u zoekt. De vloersteunen die wij aanbieden hebben namelijk verschillende functies. Zo zijn er vloersteunen die in hoogte verstelbaar, verrijdbaar of kantelbaar zijn. Weet u niet zeker welke vloersteun u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloerstandaard.

Professionele tv standaard

De vloersteunen uit ons assortiment zijn ook geschikt voor professioneel gebruik. Zoekt u een vloersteun voor op een beurs, in een vergaderruimte of klaslokaal? Met onze standaards kunt de televisie op een multifunctionele wijze gebruiken en de verrijdbare steunen kunt u makkelijk naar andere ruimtes verplaatsen.

Advies tv standaard

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte tv vloersteun. Daarnaast kunnen wij al uw vragen omtrent tv vloersteunen beantwoorden. Wilt u contact met onze klantenservice? Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.nl.