Samsung Smart televisies

Samsung Smart televisies

Een Smart tv is een tv die verbonden kan worden met het internet. De internetverbinding geeft toegang tot interactie met de tv en online content. Hierdoor zijn er naast het ‘normale’ tv kijken een heleboel extra mogelijkheden om televisie te kijken, toegang te krijgen tot apps, games en websites.

Is er geen leuk programma op televisie? Met een Smart tv hoeft u niet bang te zijn dat u zich gaat vervelen. Met een Samsung Smart televisie heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment van entertainment. U kunt gewoon televisie kijken, maar ook op het internet surfen naar uw favoriete films- en series via streamingsdiensten als Netflix en Videoland. Ook is er de mogelijkheid om programma’s en series terug te kijken of foto’s en filmpjes via een USB stick te bekijken. 

Daarnaast biedt de Samsung Smart tv ook de mogelijkheid om verschillende apparatuur in uw huis te verbinden met de televisie. Bijvoorbeeld uw laptop, tablet of smartphone. Door deze apparaten te verbinden kunt u media naar de Smart tv streamen. Zo kunt u foto’s, muziek of video’s via uw apparaat op de televisie weergeven.

Hoge kwaliteit

Wilt u een Smart tv kopen, maar weet u nog niet welke? Twijfel niet langer en schaf een Samsung Smart tv aan! Samsung is een grote speler als het gaat om Smart tv’s. Door veel investeringen in hun eigen platform en verschillende wijzigingen en toevoegingen van de nieuwste technologieën, heeft Samsung producten van hoge kwaliteit. Samsung biedt Smart televisies aan met een groot gebruiksgemak. Dit geldt ook voor de nieuwe Samsung Smart tv’s. Zo heeft Samsung een nieuwe methode geïntroduceerd om met spraak en handen de televisie te besturen, genaamd ‘Smart Interaction’. Deze en andere features maken de Samsung Smart televisie een stukje beter ten opzichte van de concurrentie.

Bij TVbeugels.nl vindt u een overzicht van diverse Samsung Smart televisies die geleverd worden in verschillende maten. Hieronder ziet u welke Samsung Smart televisies wij in ons assortiment hebben:

Voor meer informatie kunt u onder de productspecificaties kijken. Mocht u hier een vraag over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 088 112 0500 of te mailen naar info@tvbeugels.nl

Smart Apps

Met een Smart tv kunt u online surfen en vrijwel alle websites bezoeken. Daarnaast kunt u alle Samsung applicaties downloaden. Kijk video wanneer u maar wil, stream video’s en kijk uw favoriete uitzending eenvoudig terug. Ook kunt u via de Smart tv op social media zoals Facebook, Twitter of Instagram.

Meer dan verbonden met het internet

Naast de mogelijkheid van apps op uw tv, heeft de Samsung Smart tv nog een aantal andere voordelen. Allereerst werkt de Samsung Smart tv erg snel dankzij een krachtige processor. Daarnaast herkent de tv direct uw Xbox One en beschikt de Samsung tv over een One Remote Control. Dit is een slimme afstandsbediening waarmee u naast de tv ook alle randapparatuur bedient. Een Samsung Smart tv heeft het allemaal!

Bent u al overtuigd en wilt u een Samsung Smart tv in huis halen? Bestel deze dan via TVbeugels.nl

Bijpassende tv-beugel

Naast het aanschaffen van een nieuwe tv, is de aanschaf van een nieuwe tv-beugel ook erg handig. Bij TVbeugels.nl kunt u deze direct mee bestellen. Onder iedere televisie vindt u een selectie van geschikte tv-beugels. De VESA-maat staat bij de televisie vermeldt. Kies de beugel voor uw televisie en bestel deze direct bij TVbeugels.nl

Wilt u meer weten over ons assortiment, een Samsung Smart tv of een tv-beugel? Of heeft u andere vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur via 088 112 0500. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl