NewStar Sonos speaker steunen

Wilt u uw Sonos speaker steun aan de muur bevestigen? Of bent u op zoek naar een soundbarsteun voor uw Sonos soundbar? Zoek dan niet verder. In deze categorie vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende beugels die speciaal ontwikkeld zijn voor Sonos speakers en soundbars.

Muurbeugel Sonos

Heeft u een nieuwe set speakers van Sonos? En weet u niet waar u deze moet plaatsen? Dan zijn de speaker muurbeugels van NewStar voor u de oplossing. Deze speakerbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor Sonos en zijn dan ook zeer geschikt voor Sonos producten. Daarnaast zijn de NewStar Sonos muurbeugels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is er voor iedere inrichting een geschikte Sonos muurbeugel.

Bekijk hier ons volledige aanbod NewStar Sonos beugels

Soundbarbeugels Sonos

Ook vindt u in deze categorie een assortiment aan soundbarbeugels voor Sonos soundbars. Wilt u dat het geluid van uw soundbar geheel tot zijn recht komt? En wilt u genieten van optimale geluidskwaliteit? Dan is een soundbarbeugel van NewStar iets voor u. De Sonos soundbarbeugels zijn ideaal voor het monteren van uw Sonos soundbar of Playbar. Heeft u een Sonos soundbar? En wilt u de soundbar in de juiste hoek plaatsen? Bestel dan een NewStar Sonos soundbarbeugel via TVbeugels.nl

Online bestellen Sonos speaker steunen

De Sonos producten van NewStar zijn eenvoudig online te bestellen. De meeste producten worden direct verstuurd vanuit NewStar en hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Wilt u gemakkelijk online een Sonos speaker beugel bestellen? Bestel deze dan via TVbeugels.nl.

Advies Sonos muurbeugels en Sonos speaker beugels

Wilt u meer informatie over ons assortiment Sonos beugels? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.


Let op! Deze Sonos speaker beugels zijn ook te gebruiken voor andere merken. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de speakers of de soundbar.

Speaker beugels