✓ Newstar Medische LCD steunen

 

Mediche monitor armen zijn onder te verdelen in 2 groepen, dit zijn de medische moniror steunen voor wand montage, en de medische monitor steunen voor plafond montage.

 

Deze medische monitor armen zijn speciaal ontwikkeld voor in ziekenhuizen, tandartspraktijken, huishoudposten etc. deze medische armen zijn hebben een uitval van maar liefst 1.70 meter en zeer flexibel. De armen kunnen uitgetrokken worden, naar de muur geduwd worden, daarnaast zijn deze armen draaibaar, kantelbaar en kunnen de schermen op deze beugels 360 graden gedraaid worden.

De medische armen hebben bij alle modellen een metalen beugel achter het scherm zitten, u kunt de beugel aan deze metalen beugel vast pakken en naar u toe bewegen, deze metalen beugel zit er op voor het gemak van het gebruik maar natuurlijk ook voor de hygiëne. De beugels zijn gemakkelijk te reinigen, en de schermen hoeven niet aangeraakt te worden (met uitzondering van de Touch-sereens natuurlijk).

 

Bij zowel de medische plafondbeugels als de medische wandbeugels zit u 2 maal het zelfde model staan, met bij het 2e type de letters HC er acheter staan. De letters HC staan voor high capacity. De beugels met deze aanduiding kunnen grotere of zwaardere schermen aan. De standaard medische beugels kunnen schermen dragen van 6 kilo, de high capacity medische steunen kunnen een gewicht aan van 12 kilo.

 

LET OP! de medische armen hebben een maximale aansluit maat voor de schermen van VESA100 (10cm x 10 cm) heeft u nu een monitor met een grotere aansluit maat, maar valt deze wel binnen de gewichtsklasse? Dit is geen probleem. U kunt hiervoor een vesa adapter plaat gebruiken om de beugel pas te maken voor uw monitor.

Ook de monitorbeugels zijn uit voorraad leverbaar, levertijd van de beugels is 1 a2 werkdagen.

 

Heeft u vragen over de medische monitor beugels? Of hebt u een andere vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 088 112 0500 of per email: info@tvbeugels.nl.

 

Bedrijven, zorg of overheidsinstellingen kunnen bij ons op rekening kopen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op.